کیک بادام با شربت عسل

ksjx1hliqhnw3ot7k2uy

 

می خواهید یک کیک مناسبتی خودتان در منزل تهیه کنید در این جا به آموزش روش تهیه کیک بادام با شربت عسل را در اختیارتان می گذاریم .

کیک بادام با شربت عسل ، مواد لازم:

کره مارگارین , نرم شده : ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای نرم : ۵۰ گرم
آرد بکینگ پودردار : ۱۷۵ گرم
بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
عسل بدون موم : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۲ عدد
بادام پرک شده : ۵۰ گرم
مواد لازم جهت تهیه شربت:

عسل بدون موم : ۱۵۰ میلی لیتر
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری

 

کیک بادام با شربت عسل :

۱٫ قالب کیک گردی به قطر ۱۸ سانتی متر را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .

۲٫ در یک کاسه بزرگ مارگارین , شکر قهوه ای , تخم مرغ ها , آرد , بکینگ پودر , شیر و عسل را با هم مخلوط نمایید و به مدت یک دقیقه با قاشق چوبی آن ها را هم بزنید تا تمام مواد کاملا ترکیب گردند .

۳٫ مخلوط آماده شده را با قاشق درون قالب کیک ریخته و با پشت قاشق یا چاقو روی آن را صاف نمایید و ورقه های بادام را روی آن بپاشید .

۴٫ قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید تا زمانی که کیک خوب پف نماید و اگر یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید , مواد کیک به آن نچسبند .

حتما بخوانید  روش تهیه کیک لامینگتون

۵٫ در همین فاصله , شربت را آماده نمایید . عسل و آب لیمو را درون یک شیر جوش کوچک مخلوط نموده و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید تا بجوشد و شربت به غلظتی برسد که پشت قاشق بچسبد .

۶٫ به محض این که کیک را از فر بیرون آوردید , شربت را روی آن بریزید و بگذارید شربت به وسط کیک نفوذ نماید .

۷٫ حداقل به مدت ۲ ساعت بگذارید کیک خنک شود , سپس آن را برش بزنید .

توصیه سرآشپز:

تنوعی از عسل هایی با طعم های مختلف را برای شربت جلا دهنده روی کیک امتحان نمایید تا طعم مورد علاقه تان را پیدا نمایید.

 

ksjx1hliqhnw3ot7k2uy

یک عصرانه بسیار خوشمزه نوش جان .

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید