اگر شما به کباب خانگی علاقه دارید می توانید به راحتی با رعایت نکاتی این غذا را بهتر و بهتر طبخ کنید. خوب است به نکات زیر توجه کنید
۱_ برای یک کباب کوبیده خوش طعم دو سوم گوشت دندهی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید.
۲_ به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودا سه تا پیاز متوسط می شود را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می شود.
۳_ حسابی ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید.
۴_ حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود.
۵_ اگر سیخ هایتان نو هستند یکبار خالی روی آتش بگذارید .
۶_ برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسهی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشد اینکار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد.
۷_ به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشت را بگیرد و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زردچوبه جدأ خودداری کنید.
۸_ جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب می شود ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود.
۹_ به اندازهی یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید.
هر کس روشی برای پخت کباب دارد اما بی شک رعایت این روش ها در خوش مزه تر شدن کباب کمک می کند