چگونه کباب را خوشمزه تر کنیم

اگر شما به کباب خانگی علاقه دارید می توانید به راحتی با رعایت نکاتی این غذا را بهتر و بهتر طبخ کنید. خوب است به نکات زیر توجه کنید
۱_ برای یک کباب کوبیده خوش طعم دو سوم گوشت دنده‌ی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید.

۲_ به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودا سه تا پیاز متوسط می شود را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می شود.

۳_ حسابی ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید.

۴_ حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود.

۵_ اگر سیخ هایتان نو هستند یکبار خالی روی آتش بگذارید .

۶_ برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسه‌ی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشد اینکار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد.

۷_ به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشت را بگیرد و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زردچوبه جدأ خودداری کنید.

۸_ جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب می شود ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود.

۹_ به اندازه‌ی یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید.

حتما بخوانید  منبع پروتیین در شپردز پای انگلیسی

هر کس روشی برای پخت کباب دارد اما بی شک رعایت این روش ها در خوش مزه تر شدن کباب کمک می کند

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید