چگونه نان ذرت مخصوص درست کنیم؟

روش تهیه نان ذرت

ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است، ولی بعلت نداشتن گلوتن ( ماده چسب مانند گندم ) قابلیت تهیه نان را ندارد . بنابراین برای تهیه نان ذرت ، آرد آن را با آرد سایر غلات مخلوط می کنند .

ذرت دارای پتاسیم، کلسیم، گلوکز، مالتوز، آلانتوئین، دو نوع استرول، اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع، اسید سربرونیک، گوگرد، فسفر، سیلیس، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم و سرشار از ویتامینB‌ است .

 

۱ فنجان آرد سفید گندم کامل
۱ فنجان آرد ذرت
۱ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری نمک
۱ تا ۲ قاشق غذا خوری مریم گلی تازه ریز شده
۱ فنجان شیر غیر لبنی (مانند شیر مغزها، شیر نارگیل، شیر برنج)
یک چهارم فنجان کدو تنبل (پوره)
یک چهارم فنجان شیرۀ خرما
۲ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای

طرز تهیه نان ذرت گیاهی:

۱٫ فر را روی ۴۰۰ فارنهایت قرار دهید. یک قالب نان استاندارد ۲۳ سانتی متری را چرب کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسۀ مخلوط کردن بزرگ، آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر و نمک را سریع هم بزنید تا بخوبی مخلوط گردد. مریم گلی، شیر غیر لبنی، پورۀ کدوتنبل، شیرۀ خرما، بعلاوۀ شکر اختیاری را اضافه کنید و تا وقتی خوب ترکیب گردند، مخلوط کنید.

خمیر را در قالب بریزید و برای ۲۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر خلالی را در مرکز آن فرو ببرید، تمیز بیرون بیاورید و روی آن سفت باشد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید