برای این پلو از هرسبزی که دوست دارید میتوانیداستفاده کنید؛مثلا ترکیب گشنیز وجعفری انتخاب خوبی است.
هویج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش کنید.
مواد مورد نیاز برای پختن سبری پلوی فصل:
- ۳ پیمانه برنج
- ۳ عدد پیاز
- ۳۵۰ گرم قارچ
- ۱۰۰ گرم نخودفرنگی
- ۱ عدد فلفل دلمهای
- ۳ عدد هویج
- ۲ قس خلال بادام
- ۱۵۰ گرم روغن
- مقداری نمک و فلفل
- به میزان لازم زعفران دمکرده
- به مقدار کافی روغن
روش پختن سبری پلوی فصل:
۱٫ برنج را بشویید و به مدت چند ساعت خیس کنید. فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و کناربگذارید. در قابلمهای کوچک نخودها را با مقداری آب بپزید. خلال بادام را در مقداری آب خیس کنید و بعد از یک ربع بیرون بیاورید.
۲٫ هویج را هم پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، بعد با مقداری آب بپزید. قارچ را هم ورقه ورقه کنید. در تابهای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. فلفل دلمهای خردشده و قارچ را در روغن تفت دهید.
۳٫ هویج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش کنید. برنج را به روش معمول آبکش کنید، بعد به ترتیب برنج و سبزیجات تفت داده شده را لایه لایه درون قابلمه بریزیدو دمکنید.پیاز را در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و برشته شود.
۴٫ در انتهای پخت پلو و سبزیجات، زعفران دمکرده را روی برنج بریزید، بعد پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و با خلال بادام و پیازداغ تزئین و سرو کنید.
برای این پلو از هرسبزی که دوست دارید میتوانیداستفاده کنید؛مثلا ترکیب گشنیز وجعفری انتخاب خوبی است.