چطوری خمیر سمبوسه درست کنیم

بسیاری از بانوان با استفاده از نان لواش مواد داخلی سمبوسه را درست می کنند اما استفاده از خمیر می تواند این غذا را خوش طعم تر کند. در زیر روش تهیه خمیر سمبوسه را آورده ایم

make a paste samusa

مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه :

 آرد  ۳ پیمانه
 روغن ذرت  ۱/۳ پیمانه
 نشاسته  ۱ قاشق غذا خوری
 تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آب ولرم به میزان لازم

طرز تهیه خمیر سمبوسه :

دستورالعمل آشپزی: ابتدا روغن را با آرد به هم بزنید و مخلوط کنید به طوری که کاملا یک دست شوند. نشاسته را با کمی نمک و ادویه را با آب ولرم و روغن و تخم مرغ را مخلوط کنید و به هم بزنید و به هم بزنید تا خمیر نرمی شود. خمیر نه باید زیاد شل باشد و نه زیاد سفت بلکه باید نرم باشد. روی یک سطح یا سینی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و با وسیله ای مثل وردنه آن را صاف کنید و از آن گردی هایی کات کنید. می توانید هر بار به اندازه ی یک پرتقال خمیر بردارید و پهن کنید.

مواد داخلی سمبوسه را در آن بریزید و انتهای آن را بچسبانید و در روغن بگذارید.

حتما بخوانید  آموزش درست کردن نان خامه ای در منزل

توجه کنید که خمیر نباید ضخیم باشد تا محتوای داخلی سمبوسه در روغن و حرارت آن بپزد

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید