قیمه قارچ با آلو جنگلی و بادام
قیمه را همیشه با گوشت قرمز درست کرده اید در این جا می خواهیم به آموزش درست کردن قیمه قارچ با آلو جنگلی و بادام بپردازیم همراه ما باشید .
قیمه قارچ با آلو جنگلی و بادام ، مواد لازم
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
قارچ | ۵۰۰ | گرم | |
پیاز | ۲ | عدد | متوسط |
بادام | ۱۵۰ | گرم | |
زردچوبه | ۱ | قاشق مربا خوری | |
فلفل سیاه | ۱ | قاشق چای خوری | |
رب گوجه فرنگی | ۴ | قاشق غذا خوری | |
لپه | ۲۵۰ | گرم | |
آلو | ۱۵ | عدد | آلو جنگلی |
زعفران | به میزان لازم | ||
آب | ۰٫۵ | لیتر | |
نمک | به میزان لازم |
قیمه قارچ با آلو جنگلی و بادام
پیازها را نگینی کرده و در روغن تفت بیدهید تا طلایی شود. قارچ های دکمه ای را به آن اضافه کرده تا سرخ شود.
بادام ها را هم اضافه کنید، زردچوبه و فلفل سیاه را با مواد مخلوط کرده کمی تفت بدهید.
سپس رب گوجه را با مواد مخلوط تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید نیم ساعت بجوشد, لپه را بگذارید جدا پخته شود و از صافی رد کنید.
نمک،آلوها و زعفران اضافه کنید و بگذارید خورشت جا بیفتد.