قیمه قارچ با آلو جنگلی و بادام

قیمه قارچ با آلو جنگلی و بادام

Gheimeh_with_Mushroom

 

قیمه را همیشه با گوشت قرمز درست کرده اید در این جا می خواهیم به آموزش درست کردن قیمه قارچ با آلو جنگلی و بادام بپردازیم همراه ما باشید .

قیمه قارچ با آلو جنگلی و بادام ، مواد لازم

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
قارچ ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
بادام ۱۵۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذا خوری
لپه ۲۵۰ گرم
آلو ۱۵ عدد آلو جنگلی
زعفران به میزان لازم
آب ۰٫۵ لیتر
نمک به میزان لازم

قیمه قارچ با آلو جنگلی و بادام

 

پیازها را نگینی کرده و در روغن تفت بیدهید تا طلایی شود. قارچ های دکمه ای را به آن اضافه کرده تا سرخ شود.

بادام ها را هم اضافه کنید، زردچوبه و فلفل سیاه را با مواد مخلوط کرده کمی تفت بدهید.

سپس رب گوجه را با مواد مخلوط تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید نیم ساعت بجوشد, لپه را بگذارید جدا پخته شود و از صافی رد کنید.

نمک،آلوها و زعفران اضافه کنید و بگذارید خورشت جا بیفتد.

حتما بخوانید  روش درست کردن کوکوی مرغ
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید