شیوه درست کردن کاچی چهار مغز

1098161026

  • کاچی یک غذای خوشمزه ایرانی است که به شیوه های مختلف در هر نقطه سرو می شود در این جا آموزش شیوه درست کردن کاچی چهار مغز می پردازیم .

شیوه درست کردن کاچی چهار مغز ، مواد لازم :

 

 نبات خرد شده  دو پیمانه
 آرد  دو پیمانه
 هل ساییده  یک قاشق
عسل دو سوم پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
زعفران ساییده به میزان لازم
گلاب یک سوم پیمانه
گل گاوزبان دم کرده یک لیوان
* چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ریز شده یک پیمانه

 

* چهار مغز گردو بادام پسته و فندق ریز شده، نسبت فندق به بقیه مغزها نصف باشه

شیوه درست کردن کاچی چهار مغز :

نبات را با ۶ پیمانه آب و عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و نبات ها حل شود بعد در انتها زعفران و گلاب را اضافه می کنیم.

 

آرد را کمی تفت می دهیم تا خامی آن از بین برود بعد کره به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم و خوب آن ها را با هم یک دست می کنیم بعد پودر هل را اضافه کرده و هم زده حالا نوبت اضافه کردن شربت می شود.

 

همین طور که با حرارت کم روی اجاق هست مرتب هم می زنیم تا خوب داخل شربت حل شود گل گاوزبان دم شده را از صافی رد می کنیم و می ریزیم داخل ظرف و هم می زنیم تا مواد کمی خودش را بگیرد حالا مغزها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به روغن بیفتد.

حتما بخوانید  روش تهیه مارمالاد شاتوت ویژه سفره افطار

 

1098161026

شیوه درست کردن کاچی چهار مغز

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید