شناخت روش علمی عطر درمانی

شناخت روش علمی عطر درمانی

شناخت روش علمی عطر درمانی

عطر درمانی راهی جهت ماساژ دادن بدن به ویژه صورت ، دست و پاها،‌ با روغن معطر گیاهی میباشد. در ادامه برای کاربران ماتیلدا شناخت روش علمی عطر درمانی را خواهیم داشت.

 

تاریخچه شکل گیری این روش چیست؟
بیشتر مردم آگاهند که گیاهان عناصر شیمیایی گوناگون دارند که می توان آنها را استخراج و استفاده های مفید متعدد کرد. در این روش،‌ عطر گیاه از روغن های بودار ساخته شده که در ساعات متفاوت شبانه روز به مقادیر گوناگون در اندام های متفاوت گیاه وجود دارند.
این روغن های طبیعی را نوعی نمودار شخصیت گیاه تصور می کنند. گیاه شناسان تصور می کنند که جریان گردش و تمرکز آنها در اندام های متفاوت گیاه بستگی به وضعیت خورشید و فصل سال و به ویژه بستگی به وضع کره ماه نسبت به زمین دارد. کیفیات و آثار شیمیایی و درمانی یک عطر خاص گیاهی همچنین بستگی به اندامی از گیاه دارد که از آن استخراج شده است.

این روش چگونه عمل می کند؟
پوست بدن انسان خیلی پیش از آنکه تا کنون تصور کرده ایم توان جذب دارد. تحقیقات هم اکنون ثابته کرده اند که برخی داروها را اگر به مدت کافی با نوارهای خاص نگه دارنده روی پوست بدن قرار دهند آنها به آسانی جذب پوست شده و آثار درونی می گذارند.
مواد بودار ذراتی پخش می کنند که آنها را مولکول های باردار یا مولکول های ناشر بو می نامند. دماغ انسان این مولکول های ناپیدا را می گیرد و سپس اطلاعاتی ویژه از آنها به چند بخش خاص مغز می فرستند و مغز آن اطلاعات را به عنوان بوهای آشنا یا بیگانه یا دلپسند یا خوب یا بد و غیره طبقه بندی و تفسیر می کند.

روش اجرا چگونه است؟
شماری درمانگران آن ها را مانند داروهای دیگر تجویز می کنند؛ برخی دیگر آنها را در شکل بخار تنفسی تجویز می کنند. و دیگران آن ها را برای مالش روی پوست بیمار ماساژ می دهند. درمانگرانی هستند که مخلوطی از هر سه گونه کاربردهای روغن های معطر را به کار می گیرند.

حتما بخوانید  طب سنتی چطور ریفلاکس معده را درمان می کند

این روش چه کاربردی دارد؟
این روغن ها در نزدیک به یکصد بیماری و وضعیت نامطلوب جسمی و روانی –عصبی به کار گرفته و نتایج درمانی خوب کسب کرده اند ولی اینجا تنها برخی از آنها را نام می بریم؛ انواع زخم ها و سوختگی ها و ورم ها، داغ های روی پوسا، انواع جوش های چهره، کشیدگی های مولد زایمان که قابل پیشگیری با روغن مناسب نیز هستند، انواع دردهای عضلانی و مفصلی،‌انواع بیماری های ریوی چون آسم و برونشیت، سرماخوردگی، ناراحتی های روده بزرگ، ناراحتی ها و بیماری معده، یبوست، سرفه، غده ها یا کیست های درونی و بیرونی، افسردگی روانی،‌ غش، اسهال، تب، اگزمای پوستی، بواسیر، گازهای زیاد گوارشی،‌سردرد، سوءهاضمه، روماتیسم، شوک های جسمی و روانی، سینوزیتیس، پوست خشک یا چرب یا خیلی حساس یا خیلی تحریک شده، گلوی ناراحت، درد دندان، درد پشت، ضعف جنسی، و غیره. افزون بر آنها که نام بردیم و نبردیم، روغن های معطر گیاهی را می توان برای تحریک و تقویت اشخاص ضعیف و سست یا آرام کردن اشخاص ناراحت، و وسواسی و نگران استفاده کرد.

چه انتقاداتی به این روش وارد است؟
عطر درمانی شاید بدلیل هزینه نسبتا زیادش خیلی کم استفاده زیادی نداشته باشد. تولید روغن معطر گیاهی و نگهدای آن باید در شرایط بسیار خاصی باشد تا خواص آنها از بین نرود. هزینه های زیادی دارد همچنین هشت تا ده جلسه درمان ارزان نمیباشد. بنابراین روش عطر درمانی زمانی نسبتا زیاد به طول می انجامد تا نتایج درمانی مطلوب داشته باشد و از داروهای نسبتا گران قیمت استفاده میکند.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید