طبخ رولت گوشت چگونه است

رولت گوشت از دسته غذاهای پروتئینی و خوش طعمی است که می تواند به اشتهای شما و عزیزانتان کمک کند. این غذا را می توان به طرق مختلف آموزش داد که در زیر نمونه ای از آن بیان شده است

رولت گوشت

آماده سازی : ۱۵ دقیقه 
پخت : ۶۰ دقیقه  

مواد لازم :

 راسته گوساله  ۶۰۰ گرم
 هویج  ۲ عدد
 فلفل دلمه ای  ۲ عدد
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :
گوشت را به ۴ تکه ۱۵۰ گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.
وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.
رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با ۲ لیوان آب به مدت ۶۰ دقیقه می گذاریم پخته شود.
بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.
این غذا با برنج سرو می شود.

حتما بخوانید  شیوه درست کردن میگو سوخاری و کبابی

نکته های این غذا:
•    فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
•    در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز  قبل از سرو کردن برش بزنید .
•    برای خوش  طعم تر شدن گوشت می توانید از ۲ حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.

امیدواریم که بتوانید این غذا را دقیقا شبیه به دستورالعمل ما تهیه کنید تا بتوانید از طعم واقعی آن لذت ببرید

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید