روش پخت شامی شمالی

 f12f15

در این جا روش تهیه یک نوع شامی رودباری که در ظرف مدت ۳۰ دقیقه آماده می شود را آموزش می دهیم ، این مواد برای ۵ نفر می باشد .
مواد لازم جهت تهیه شامی رودباری :

 گوشت گوساله چرخ شده  ۳۰۰ گرم
 پیاز متوسط ۲ عدد
 سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) به میزان لازم
روغن زیتون  به میزان لازم
گلپر پودر شده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه شامی رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ­دهیم.

پس از ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم.

گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم.

(روی حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت) این غذا را می‌توان با برنج یا نان سرو کرد.

 

حتما بخوانید  روش درست کردن خوراک گوشت و رشته
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید