نخود را آبپز کرده و بعد آبکش کنید. حالا همه مواد را در کاسهای ریخته، جعفری و گشنیز خردشده را هم اضافه کنید. برای مزهدار کردن دلمه مقداری سرکه، روغن زیتون و نمک و فلفل را به دلخواه افزوده، خوب مخلوط کنید. بهتر است با یک قاشق چایخوری شکر تیزی سرکه گرفتهشود.
دلمه گیاهی کاملا متفاوت. اگر طرفدار غذاهای گیاهی هستید با نخود، کرفس و گشنیز یک دلمه شیک و خوشمزه درست کنید.
مواد لازم برای تهیه ی دلمه گیاهی نخود و سبزیجات:
- ۲/۱ پیمانه نخود آشی
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۱ قس جعفری خردشده
- ۱ قس گشنیز خردشده
- ۳ ساقه کرفس
- ۱ عدد فلفل دلمهای کوچک
مواد مورد نیاز برای تهیه ی سس:
- ۴ قس سرکه
- ۲ قس روغن زیتون
- به مقدار لازم نمک و فلفل
طرز تهیه ی دلمه ی گیاهی نخود و سبزیجات:
۱٫ پیاز را پوست کنده، بشویید و نگینی خرد کنید. فلفل دلمهای و کرفس را هم نگینی خرد کنید و کناربگذارید.
۲٫ نخود را آبپز کرده و بعد آبکش کنید. حالا همه مواد را در کاسهای ریخته، جعفری و گشنیز خردشده را هم اضافه کنید.
۳٫ برای مزهدار کردن دلمه مقداری سرکه، روغن زیتون و نمک و فلفل را به دلخواه افزوده، خوب مخلوط کنید. بهتر است با یک قاشق چایخوری شکر تیزی سرکه گرفتهشود.
یهجور دیگه:
ترکیب سرکه سیب و فلفل سیاه و کمی روغن سبوس برنج طعم متفاوتی به این دلمه گیاهیمیدهد.
به دلخواه می توانید از برگ درخت انگور هم استفاده کنید.