روش پختن دلمه گیاهی نخود با سس مخصوص

نخود را آبپز کرده و بعد آبکش کنید. حالا همه مواد را در کاسه‌ای ریخته، جعفری و گشنیز خردشده را هم اضافه کنید. برای مزه‌دار کردن دلمه مقداری سرکه، روغن زیتون و نمک و فلفل را به دلخواه افزوده، خوب مخلوط کنید. بهتر است با یک قاشق چایخوری شکر تیزی سرکه گرفته‌شود.

 

دلمه گیاهی با نخود و کرفس

دلمه گیاهی کاملا متفاوت. اگر طرفدار غذاهای گیاهی هستید با نخود، کرفس و گشنیز یک دلمه شیک و خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ی دلمه گیاهی نخود و سبزیجات:

  1. ۲/۱ پیمانه نخود آشی
  2. ۱ عدد پیاز متوسط
  3. ۱ ق‌س جعفری خردشده
  4. ۱ ق‌س گشنیز خردشده
  5. ۳ ساقه کرفس
  6. ۱ عدد فلفل دلمه‌ای کوچک

مواد مورد نیاز برای تهیه ی سس:

  1. ۴ ق‌س سرکه
  2. ۲ ق‌س روغن زیتون
  3. به مقدار لازم نمک و فلفل

طرز تهیه ی دلمه ی گیاهی نخود و سبزیجات:

۱٫ پیاز را پوست کنده، بشویید و نگینی خرد کنید. فلفل دلمه‌ای و کرفس را هم نگینی خرد کنید و کناربگذارید.

۲٫ نخود را آبپز کرده و بعد آبکش کنید. حالا همه مواد را در کاسه‌ای ریخته، جعفری و گشنیز خردشده را هم اضافه کنید.

۳٫ برای مزه‌دار کردن دلمه مقداری سرکه، روغن زیتون و نمک و فلفل را به دلخواه افزوده، خوب مخلوط کنید. بهتر است با یک قاشق چایخوری شکر تیزی سرکه گرفته‌شود.

حتما بخوانید  شیوه درست کردن کوفت با مرغ و گردو

یه‌جور دیگه:

ترکیب سرکه سیب و فلفل سیاه و کمی روغن سبوس برنج طعم متفاوتی به این دلمه گیاهی‌می‌دهد.

 

به دلخواه می توانید از برگ درخت انگور هم استفاده کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید