روش درست کردن کیک کشک و بادمجان

کیک کشک و بادمجان درست کنید

ماتیلدا »  همیشه در ماتیلدا به شما خوانندگان عزیز گفته ایم که برای این که بچه های خود را به غذا خوردن تشویق کنید از خود خلاقیت به خرج بدین در این قسمت می خواییم با کشک بادمجان یک کیک خوشمزه درست کنیم »


مواد لازم برای کیک کشک و بادمجان :

 نان تست  به اندازه کافی
 بادمجان سرخ شده  ۴ الی ۵ عدد
 کشک  ۱ شیشه کوچک ( به اندازه لازم )
پیاز سرخ شده  ۲ قاشق غذاخوری
سیر سرخ شده ۱ عدد بزرگ
نعنا داغ برای تزیین
ماست ۳ قاشق غذاحوری سرپر
گردوی خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه کیک کشک و بادمجان :
بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
سیر داغ و پیاز داغ و ۳ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.
۱ ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
یک مقدار از کشک و بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.
۱ ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.

حتما بخوانید  شیر برنج انبه

منبع » بیتوته » shikamooha.com »

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید