روش درست کردن پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

ماتیلدا »آیا شما هم از پیتزاهای تکراری و یکنواخت خسته شدید  در این قسمت از ماتیلدا ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده‌ایم و می خواییم به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید در ادامه مطلب »

 

مواد لازم : برای ۴ نفر

 

 

نان پیتزا یا خمیر پیتزا ۴ عدد
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
پنیر پارمزان ۱ پیمانه
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره‌ ۱ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده ۴ تکه
فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده ۲ عدد
پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
ترخون خشک ۲ قاشق چایخوری
سیر چرخ شده ۱ قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته ۱ پیمانه
جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه:

 

۱٫ فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

۲٫ در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله ۲ سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. ۵ دقیقه آن را درون فر قرار دهید.

 

۳٫ ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای ۱ دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.

حتما بخوانید  روش درست کردن مربا هلو

 

۴٫ بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

 

ارزش غذایی:

 


* کالری: ۶۷۹


* چربی کلی: ۲۸ گرم


* چربی اشباع شده: ۱۲ گرم


* چربی مونو غیر اشباع: ۷ گرم


* چربی پولی غیر اشباع: ۱ گرم


* کلسترول: ۸۴ میلی گرم


*سدیم: ۹۲۸ میلی گرم


* کربوهیدرات: ۶۹ گرم


* قند: ۵ گرم


* فیبر: ۴ گرم


* پروتئین: ۴۱ گرم


* ویتامین C: 57 (% D V )


* کلسیم: ۵۸ (% DV )


* آهن: ۲۶ (% DV )


* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم ۲۰۰۰ کالری در روز محاسبه شده است.

از ابتدا تا انتها: ۲۰ دقیقه

منبع » بیتوته »

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید