ماتیلدا »آیا شما هم از پیتزاهای تکراری و یکنواخت خسته شدید در این قسمت از ماتیلدا ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمهای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کردهایم و می خواییم به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید در ادامه مطلب »
مواد لازم : برای ۴ نفر
نان پیتزا یا خمیر پیتزا | ۴ عدد |
پنیر پیتزا | ۱ پیمانه |
پنیر پارمزان | ۱ پیمانه |
فلفل سیاه | یک دوم قاشق چای خوری |
مغز ذرت در سس کره | ۱ پیمانه |
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده | ۴ تکه |
فلفل دلمهای قرمز درشت خرد شده | ۲ عدد |
پوست لیمو | ۱ قاشق چایخوری |
ترخون خشک | ۲ قاشق چایخوری |
سیر چرخ شده | ۱ قاشق چایخوری |
زیتون خرد شده بدون هسته | ۱ پیمانه |
جعفری تازه خرد شده | یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه:
۱٫ فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
۲٫ در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله ۲ سانتیمتری لبه نان پخش کنید. ۵ دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
۳٫ ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای ۱ دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمهای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبهها قهوهای شوند قرار دهید.
۴٫ بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.
ارزش غذایی:
* کالری: ۶۷۹
* چربی کلی: ۲۸ گرم
* چربی اشباع شده: ۱۲ گرم
* چربی مونو غیر اشباع: ۷ گرم
* چربی پولی غیر اشباع: ۱ گرم
* کلسترول: ۸۴ میلی گرم
*سدیم: ۹۲۸ میلی گرم
* کربوهیدرات: ۶۹ گرم
* قند: ۵ گرم
* فیبر: ۴ گرم
* پروتئین: ۴۱ گرم
* ویتامین C: 57 (% D V )
* کلسیم: ۵۸ (% DV )
* آهن: ۲۶ (% DV )
* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم ۲۰۰۰ کالری در روز محاسبه شده است.
از ابتدا تا انتها: ۲۰ دقیقه
منبع » بیتوته »