ماتیلدا » پاستیل یکی از تنقلات معروف و خوشمزه می باشد که کودکان بسیار آن را دوست دارن در این قسمت قصد داریم به شما روش درست کردن پاستیل را در خانه آموزش دهیم با ما در آموزش آشپزی همراه باشید »
مواد لازم برای تهیه پاستیل :
شکر | ۲ فنجان |
آب | یک فنجان |
آب میوه یا نوشابه | یک فنجان |
پودر ژلاتین | ۴ قاشق غذاخوری |
اسانس یا رنگ خوراکی | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستیل :
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف میتوانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.
منابع » بیتوته » sara.jamejamonline.ir