ماتیلدا » آیا شما هم از طعم دهندهای تکراری ماهی خسته شده اید و دوست دارید طعم تازه ای به ماهی بدهید در این قسمت می خواییم با ترکیب کردن ماهی وکنجد یک غذای لذیذ و خوشمزه برای یک مهمانی خانوادگی زیبا درست کنیم »
کنجد »
کُنجِد یا کُنجید که سمسم و جلجلان هم نامیده میشود، گیاهی است از رده دولپهایهای پیوسته گلبرگ که سردسته تیره کنجدها است. این گیاه یک سالهاست و ارتفاعش بالغ بر یک متر است. قسمت فوقانی ساقهاش پوشیده از کرک است ولی قسمتهای تحتانی آن عاری از کرک است. برگهایش در قسمت قاعده به طور متناوب و در قسمتهای انتهایی ساقه به طور متقابل قرار گرفتهاست و پهنک برگها بیضوی و دراز و نوک تیز است و در قسمت قاعده ساقه پهن تر از قسمت انتهایی است. گلهای آن که به طور منفرد و در کناره برگهای قسمت انتهایی ساقه قرار دارد، شامل قطعات پنج تایی به هم پیوستهاست و تعداد پرچمها ۴ عدد است. میوهاش کپسولی و محتوی دانههای کوچک مسطح و بیضوی است. دانههای کنجد به سبب دارا بودن روغن قابل استخراج تنها قسمت مورد استفاده گیاه است
مواد لازم :
فیله ماهی (شیر، قباد…) | ۳۰۰ گرم |
کنجدخام | دو قاشق غذاخوری |
سس خردل | دو قاشق غذاخوری |
شیر | دو قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ماهی کنجدی :
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیلههای پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجدها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل ۲۲۰درجه سانتیگراد داغ کنید. ماهیها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیبزمینی آبپز یا سالاد سیبزمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل میتواند با این ماهی سرو شود.
منابع » بیتوته » groohashpazi.blogfa.com»ویکی پدیا »