روش درست کردن ماهی سالمون به روش آسیایی ها

طبخ ماهی سالمون به روش آسیایی ها

ماتیلدا » در درست کردن انواع غذاها ماهر شوید با ماتیلدا .در این قسمت می خواییم ماهی سالمون را به روش آسیایی ها درست کنیم با ما همراه باشید در  آموزش آشپزی ماهی سالمون »

 


مواد لازم برای طبخ سیب زمینی:

 روغن کنجد  ۲ قاشق غذاخوری
 سس سیر ۱ قاشق چایخوری
 سس سویا ۱ قاشق چایخوری
 نمک یک چهارم قاشق چایخوری
سیب زمینی نو (به چهار قسمت ببرید) ۴۵۰ گرم

مواد لازم برای طبخ ماهی سالمون به روش آسیایی :

 شکر قهوه ای  ۲ قاشق غذاخوری
 سس سویا  ۲ قاشق غذاخوری
 کره ذوب شده ۲ قاشق غذاخوری
 سرکه برنج  ۱ قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
فیله سالمون (با پوست) ۴ عدد
کلم بروکلی ۲۲۵ گرم (حدود ۴ فنجان)
پیازچه خرد شده ۲ عدد

طرز تهیه طبخ ماهی سالمون به روش آسیایی :
فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و روی آن اسپری پخت بزنید.

روغن کنجد، سس سیر، سس سویا و نمک (از مواد لازم برای طبخ سیب زمینی) را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و بعد سیب زمینی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سیب زمینی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف چیده و برای ۲۰ دقیقه طبخ کنید. بعد از این زمان آن ها را درآورده و در ظرف کمی جا به جا کنید تا بتوانید ماهی و بروکلی را داخل آن بگذارید.

حتما بخوانید  روش تهیه مارمالاد شاتوت ویژه سفره افطار

حالا یک کاسه بزرگ برداشته و شکر، سس سویا، کره، سرکه و نمک را داخل آن مخلوط کنید. دو قاشق از این مخلوط را در یک کاسه متوسط دیگر بریزید. حالا سالمون را به کاسه متوسط گذاشته و خوب بچرخانید. بروکلی ها را هم به کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید.

 

حالا ماهی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف فر چیده و بروکلی ها را هم اضافه کنید. باقی مانده مخلوط هر دو کاسه را روی تمام مواد داخل ظرف فر بریزید و آن ها را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار بدهید تا ماهی ها خوب بپزند. در آخر پیازچه ها را روی غذا ریخته و سرو کنید.

 

منابع » بیتوته »  novinzi.com

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید