ماتیلدا »
مواد لازم :
فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
تخممرغ | یک عدد |
آرد سفید | چهار قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | سه قاشق غذاخوری |
کورنفلکس | یک و نیم پیمانه |
نمک و فلفل و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه :
این غذا به خاطر حالت سوخاری، مورد علاقه کودکان است. ابتدا فیله مرغ را به اندازههای دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل میزنیم. سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخممرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورنفلکس خردشده قرار میدهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در کمی روغن سرخ مینماییم. (با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغزپخت شود.)
منبع » بیتوته »