روش درست کردن شیرینی گردویی خانگی

شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید

ماتیلدا »  در این قسمت از ماتیلدا می خواییم یک شیرینی خوشمزه و لذیذ مخصوص یک دو رهمی خانوادگی شیک را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید در آموزش آشپزی ماتیلدا »

مواد لازم :

 

 

زرده ی تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱ قاشق مربا خوری
گردوی خورد شده ۱۵۰ گرم
شکر آسیاب شده ۱ پیمانه
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
هل و وانیل از هرکدام نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین به میزان لازم

 
طرز تهیه :

 
ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود ۱۰ دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.

 

داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت۱۰تا ۱۵ دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.

حتما بخوانید  آموزش نکاتی ویژه پخت کباب ترش

منبع » بیتوته »

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید