ماتیلدا » در این قسمت می خواییم شما را با نحوه درست کردن سالاد کلم قمری آشنا کنیم با ما همراه باشید در ادامه مطلب و در مورد خواص کلم قمری بیشتر بدانید »
سودمندی »
کلم قمری، منبع غنی ای از ویتامین ث، ویتامین دی و فلزاتی چون کلسیم، فسفر، پتاسیم و نیز ترکیبات سولفیدی و آلدئیدی است؛ اندکی هم ویتامینهای گروه آ و ب دارد.نامورترین غذاهایی که در ایران با کلم قمری میپزند، عبارتند از: آش کلم قمری، کلم قمری پلو و آبگوشت قنبید
مواد لازم برای سالاد کلم قمری :
کلم قمری پوست کنده | ۲ عدد |
پیازچه خیلی ریز خرد شود | مقداری |
تربچه خرد شده | مقداری |
عصاره لیموترش | نصف یک لیموترش |
مواد لازم برای سس سالا کلم قمری :
مایونز | به مقدار لازم |
ترب کوهی | ۵۰ گرم |
فلفل سیاه تازه | مقداری |
طرز تهیه سالاد کلم قمری :
با استفاده از یک چاقوی تیز، کلم قمری (یا کلم سنگی) را پوست کنده و به صورت نواری خرد کنید. آن ها را همراه با پیازچه در یک کاسه ریخته و نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. این مخلوط را برای ۳۰ دقیقه کنار گذاشته و اجازه بدهید نمک هر گونه آب اضافه سبزیجات را بیرون بکشد.
در همین حال، مایونز، ترب کوهی و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. بعد از نیم ساعت سبزیجات را داخل یک پارچه تمیز و خشک قرار بدهید تا آب اضافی آن خشک شود و بعد در یک کاسه بریزید. مخلوط کلم قمری، تربچه، سس و آب لیمو را در مرحله آخر با هم خوب ترکیب کرده و سرو کنید.
منابع » بیتوته » novinzi.com