ماتیلدا »کاپریس (ایتالیایی: capriccio) عنوانیست که از قرن شانزدهم به قطعاتی با شخصیت و صفات خاص دادند ولی در این قسمت می خواییم روش درست کردن سالادی با این نام خاص را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید در آموزش آشپزی »
سالاد »
(به فرانسوی: Salade) غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیشغذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف میشود.
واژه (Salade) در زبان فرانسه از کلمهای لاتین با عنوان (Salata) به معنی شور و نمک اندود شده ریشه میگیرد.
مواد لازم :
پنیر موزارلا
گوجه فرنگی
سس سویا
ریحان
روغن زیتون
سرکه سیب
نمک
فلفل سیاه
طرز تهیه :
گوجه فرنگی و پنیر را ورقه ورقه ببرید و درون ظرف یکی در میان بچینید سس سویا ، ریحان ، روغن زیتون ، سرکه سیب ( می توان از سرکه دیگری هم استفاده کرد ) و نمک را با هم مخلوط کنید و روی پنیر ها یریزید.
فلفل و ریحان را روی مواد بپاشید .
منابع » بیتوته »iranchef.com