روش درست کردن دسر هویج به سبک کلاسیک

روش درست کردن دسر هویج به سبک کلاسیک

g1alr3cg3ar4eh1k3s

هویج یک میوه پرخاصیت هست که خیلی ها فقط در غذاهای خود از آن استفاده می کنند در این مطلب آشپزی ، روش درست کردن دسر هویج به سبک کلاسیک را به شما آموزش می دهیم .

روش درست کردن دسر هویج به سبک کلاسیک ، مواد لازم

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
هویج ۱۰ فنجان رنده شده
شیر ۱ و ۱/۲ فنجان
شکر ۱/۲ فنجان
بادام ۱/۴ فنجان خرد شده
هل ۱/۲ قاشق چای خوری سبز و خرد شده
کره ۱/۲ قاشق غذا خوری یا روغن حیوانی

روش درست کردن دسر هویج به سبک کلاسیک

هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.

شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.

پسته,بادام و هل را اضافه کرده,مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.

*: میتوانید گرم یا سرد میل کنید.

*: میتوانید بمدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید.

حتما بخوانید  پاستای لوله ای و روش پخت آن
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید