روش درست کردن دسر هویج به سبک کلاسیک
هویج یک میوه پرخاصیت هست که خیلی ها فقط در غذاهای خود از آن استفاده می کنند در این مطلب آشپزی ، روش درست کردن دسر هویج به سبک کلاسیک را به شما آموزش می دهیم .
روش درست کردن دسر هویج به سبک کلاسیک ، مواد لازم
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
هویج | ۱۰ | فنجان | رنده شده |
شیر | ۱ و ۱/۲ | فنجان | |
شکر | ۱/۲ | فنجان | |
بادام | ۱/۴ | فنجان | خرد شده |
هل | ۱/۲ | قاشق چای خوری | سبز و خرد شده |
کره | ۱/۲ | قاشق غذا خوری | یا روغن حیوانی |
روش درست کردن دسر هویج به سبک کلاسیک
هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.
شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.
پسته,بادام و هل را اضافه کرده,مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.
*: میتوانید گرم یا سرد میل کنید.
*: میتوانید بمدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید.