روش درست کردن دال عدس ویژه (و خواص دال عدس)

خواص و روش پختن دال عدس

دال عدس یک منبع کافی از پروتئین است برای کسانی که میخواهند عضله بدون چربی داشته باشند ،یک مکمل پروتئین خوب محسوب میشود،زیرا اسید فولیک : مهمترین ماده غذایی دال عدس است ؛ این دانه کوچک منبع غنی از آهن است ، و برای افرادی که بدنشان نیاز بیشتری به آهن دارد

خواص دال عدس (عدس قرمز) برای بسیاری از گیاهخواران، یکی از منابع اصلی پروتئین است. دال علاوه بر اینکه مغذی دارای منابع زیادی نیز هست حتی کاملترین وعده غذایی است، حتی اگر گیاهخوار هم نیستید ،بهترین منبع پروتئین و مواد مواد معدنی مختلف مانند پتاسیم و منیزیم، برای شما است،، در میان حبوبات دال عدس محتوای پروتئینش بیشتر است. که برای دریافت نیازهای پروتئین خود میتوانید به تنهایی از دال استفاده کنید که هم کربوهیدرات و هم پروتئین دارد . برای کسی که فعالیتش زیاد است، دال عدس یک منبع کافی از پروتئین است برای کسانی که میخواهند عضله بدون چربی داشته باشند ،یک مکمل پروتئین خوب محسوب میشود،زیرا اسید فولیک : مهمترین ماده غذایی دال عدس است ؛ این دانه کوچک منبع غنی از آهن است ، و برای افرادی که بدنشان نیاز بیشتری به آهن دارد ، منبع خوبی از آهن به شمار می آید . مصرف ان به همراه منابع غذایی ویتامین C ، باعث جذب بهتر و مؤثرتر آهن در بدن می شود.همچنین فیبر دال عدس منبع خوبی از فیبرهاست .کسانی که غذاهایی با بیشترین فیبر در برنامه غذایی خود دارند ، کمتر دچار عارضه های قلبی-عروقی می شوند ،نقش دال عدس در سلامتی قلب نه تنها به دلیل فیبر بالای آن بلکه به دلیل مقادیر قابل توجهی از فولات و منیزم است.دال به دلیل داشتن فیبر تاثیرات مفیدی بروی سیستم گوارشی دارد.به همین دلیل پس از خوردن ان احساس انرژی فزاینده ای در جسمتان دارید. -بنایراین حتما دال عدس را در مصرف این ماده غذایی برای قلب بسیار مفید است و دشمن سرطان است.

حتما بخوانید  روش درست کردن میگو و کلم بروکلی سرخ شده

مورد نیاز برای پختن دال عدس و اسفناج:

  1. ۴ قاشق غذاخوری عدس زرد( دال عدس)، به مدت ۱۰ دقیقه خیس کنید
  2. ۱/۲ فنجان اسفناج ریز خرد شده
  3. ۱ قاشق آرد ذرت را در ۱/۴ فنجان شیر کم چرب حل میکنیم
  4. نمک و فلفل تازه

روش پختن دال عدس و اسفناج:

  1. دال عدس ها را در ۲ فنجان آب جوش می پزیم
  2. بابلندر له می کنیم
  3. اسفناج، مخلوط ذرت و شیر، نمک و فلفل، خوب مخلوط کنید ودر شعله متوسط ​​به مدت ۳ تا ۴ دقیقه، می پزیم و مرتب هم میزنیم
    گرم سرو کنید

سوران+ویکی

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید