روش درست کردن جغور بغور

 دوست داری جغور بغور بخوری؟

ماتیلدا » چَغور پَغور غذایی است که از دل و جگر و قلوه گوسفند به‌علاوه آب و روغن و افزودنی‌های دیگر تهیه می‌شود. در آذربایجان به آن جئز بئز و در شیراز گاهی توتُوِی (توتابه​ای) می‌گویند.در این قسمت از ماتیلدا می خواییم این غذای خوشمزه و لذیذ را به شما خوانندگان گرامی آموزش دهیم »

 

مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر

جگر ۱ عدد
دل ۲ عدد
قلوه ۲ عدد
جگر سفید ۱ عدد
آبلیمو نصف استکان
پیاز ۴ عدد
زعفران یک چهارم استکان
فلفل به میزان کافی
نمک به میزان کافی
جعفری خرد کرده نصف استکان

طرز تهیه :

پیاز را کاملاٌ ریز کنید . جگر ، دل ، قلوه و جگر سفید را خرد کنید و با آبلیمو ، فلفل ، نمک ، زعفران و پیاز رنده شده بگذارید دو سه ساعت بماند تا آبلیمو به خوردش برود . سپس آن را با پیاز ، خوب سرخ کنید و بگذارید با حرارت بسیار ملایم با بخار خودش بپزد . وقتی به روغن افتاد ، آبلیمو و جعفری خرد کرده و زعفران روی آن بدهید و هم بزنید . دور خوراک را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید .

منبع » بیتوته »

حتما بخوانید  روش درست کردن جوجه با سس خردل و شوید
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید