ماتیلدا » ادویه تاکو (مکزیکی)، از طعم های اصلی غذاهای مکزیکی است . این ادویه خیلی کم در شهرهای متفاوت پیدا می شود ولی می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای ادویه تاکو (مکزیکی) :
پودر فلفل قرمز تند (چیلی) | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱/۴ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز پرک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
آویشن خشک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه ساییده | ۱ قاشق چایخوری |
با مواد لازم برای تهیه ادویه تاکو (مکزیکی) آشنا شوید
طرز تهیه ادویه تاکو (مکزیکی) :
تمامی موادهای لازم را با هم مخلوط کنید و آن را درون شیشه های در بسته نگهداری کنید.
منابع » بیتوته » mazehha.blogfa.com