روش تهیه کوفته قلقلی

fo2871

در این جا روش تهیه کوفته قلقلی را برای شما آموزش میدهیم و این مواد لازم برای ۸ نفر می باشد .

مواد لازم :

تخم مرغ  ۱ عدد
 شیر  ۳/۴ پیمانه
 پنیر چدار رنده شده  ۱ پیمانه
 جو پرک  ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
گوشت کوبیده شده ۵۰۰ گرم
کچاب ۲/۳ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه
خردل ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

 

fo2872

روش تهیه کوفته قلقلی

طرز تهیه کوفته قل قلی فرنگی :
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

۲- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل ۸ قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.

۳- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.

۴- بدون در آنها را به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بپزید.

حتما بخوانید  بورک پفکی غذای محلی ترک
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید