روش تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

download

در این پست روش تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای را برای شما آموزش می دهیم .

مواد لازم :

 تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده ۳عدد
 پنیر خامه ای  سه چهارم پیمانه
 کره نرم ۵۶ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
آرد نصف پیمانه
پوست لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند در صورت تمایل
* آویشن تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری

* آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)
طرز تهیه :
سفیده را هم بزنید تا سفت شود.
زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.
سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.
پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.
پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.
این پنکیک یک عصرانه کامل می تواند برای فرزند شما باشد .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید