با آمدن ماه مبارک رمضان سفره افطار مخلوطی از صبحانه و ناهار می شود در این قسمت آشپزی روش تهیه مارمالاد شاتوت ویژه سفره افطار را بیان می کنیم .
مواد لازم برای تهیه مارمالاد شاتوت
پودر ژله شاتوت : ۱ بسته معادل ۱۰۰ گرم. با این مقدار پودر ژله، مارمالاد تقریباً سفت خواهد شد (مناسب برای استفاده در تارت). در صورتی که بخواهیم مارمالاد شلتری تهیه کنیم، میتوان نصف پودر ژله را مصرف کرد.
شکر : دو لیوان سرخالی معادل ۴۰۰ گرم
شاتوت حدود دو لیوان : نیم کیلوگرم
روش تهیه مارمالاد شاتوت
نیم کیلوگرم یا دو لیوان شاتوت را در مخلوط کن ریخته تا پوره شاتوت به دست آید.
پوره شاتوت و ۴۰۰ گرم شکر را در قابلمه ریخته، روی حرارت زیاد گذاشته تا به جوش آید. حدود سه الی پنج دقیقه بجوشد. مرتب آن را هم میزنیم تا سر نرود.
برای تهیه مارمالاد نسبتاً سفت، یک بسته پودر ژله شاتوت را در یک لیوان آب جوش حل کرده، به مارمالاد اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم.
برای تهیه مارمالاد شلتر، نصف بسته پودر ژله را مستقیماً به مارمالاد اضافه کرده، هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم.
مارمالاد را در یخچال قرار میدهیم تا سرد شود. مارمالاد را میتوان برای صبحانه یا در تهیه تارت یا شیرینیهای دیگر نیز استفاده کرد.
کالری موجود در مارمالاد شاتوت
مقدار کالری موجود در کل مارمالاد ۲۳۵۰ کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری از مارمالاد شاتوت حدود ۳۰ کیلوکالری میباشد.
ماتیلدا : روش تهیه مارمالاد شاتوت ویژه سفره افطار