روش تهیه سالاد سیب زمینی اکراینی

در ادامه این بخش از سایت ماتیلدا روش تهیه سالاد سیب زمینی اکراینی را خواهیم داشت .

یک سالاد خوشمزه سیب زمینی را در ادامه آموزش خواهیم داد ، شاید فکر کرده باشید سالاد اولیه  مخصوص ایرانی هاست اما کاملا اشتباه است.  اکراینی ها هم یک  مدل سالاد سیب زمینی دارند که شبیه سالاد اولیه ایرانی ها است. با پارس ناز برای طرز تهیه آن همراه باشید.

مواد اولیه :

سس (مایونز) ۳/۴ پیمانه الی ۱ پیمانه

خیار شور (متوسط) ۵ عدد

نخود فرنگی (کنسروی یا آبپز شده) ۲ پیمانه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

شوید (تازه /خرد شده) ۱/۴پیمانه

سیب زمینی (متوسط) سیب زمینی ۳ عدد

ژامبون ۴۵۰ گرم

تخم مرغ تخم مرغ ۵ عدد

هویج (متوسط) ۴ عدد

پیازچه (خرد شده) ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه:

۱- هویج ها و سیب زمینی ها را شسته و آبپز میکنیم. حدود ۳۰ دقیقه برای پخت آنها کافی میباشد نباید خیلی نرم شوند.

۲- در ظرف دیگری آب سرد و نمک ریخته و تخم مرغ ها را به مدت ۱۵ دقیقه آبپز میکنیم.

۳- بعداز پخت همه مواد را از ظرف ها خارج نموده ومیگذاریم تا هم دمای محیط و خنک شوند .

۴- ژامبون/ خیار شور/ سیب زمینی/تخم مرغ / هویج/ را نگینی خرد نموده شوید تازه و پیازچه را نیز ریز خرد میکنیم.(میتوانید برای خرد کردن از رنده های مخصوص نیز استفاده کنید)

حتما بخوانید  روش درست کردن سوپ رشته فرنگی و مرغ

۵- ژامبون + هویج +سیب زمینی+ تخم مرغ + خیار شور + پیازچه و شوید تازه خرد شده باهم ترکیب میکنیم. سس مایونز را نیز اضافه نموده نمک و فلفل میزینم .

۶- نخود را در مرحله اخر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خرد وله نشود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید