دستور تهیه ماهی سالمون و کلم بروکلی

دستور تهیه ماهی سالمون و کلم بروکلی

دستور تهیه ماهی سالمون و کلم بروکلی با این دستور پخت ماهی سالمون بسیار خوشمزه خواهد شد. این مقدار مواد به اندازه ۴ نفر کافی می باشند. زمان لازم برای آماده کردن مواد : ۲۰ دقیقه زمان لازم برای پختن ماهی ها : ۲۰ دقیقه مواد لازم ماهی سالمون و کلم بروکلی : ۴ تا ۶ تکه فیله ی ماهی سالمون بدون پوست ۲ قاشق غذاخوری چاشنی ادویه فرانسوی که سیاه رنگ است ۱ دسته کلم بروکلی (حدود یک گرم ) ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ عدد سیر نمک ۱/۴ فنجان کشمش ۱ عدد لیموی برش داده شده دستور تهیه ماهی سالمون و کلم بروکلی طرز پخت خوراک : ۱ – در ابتدا ظرف را در حرارت متوسط قرار می دهیم تا داغ شود. ۲ – دو طرف ماهی سالمون را در چاشنی ای که در اختیار داریم قرار داده و می گذاریم تا هر دو طرف ۳ تا ۴ دقیقه در این چاشنی بماند. ۳ – در همین حال در یک ظرف مقداری آب می ریزیم و کلم بروکلی های شسته شده را داخل آن می ریزیم تا بجوشد. ۴ – کلم بروکلی ها را آبکش کرده و بعد از ۳ تا ۴ دقیقه که آب آن رفت آنرا در ظرفی می گذاریم. ۵ – در ظرفی که گذاشته بودیم تا داغ شود مقداری روغن زیتون می ریزیم و موسیرها و نمک را هم به روغن اضافه می کنیم. ۶ – در انتها میتوانید درون شکم ماهی را با کشمش و کلم بروکلی که آماده کرده اید پر نمایید و درون روغن سرخ کنید و در آخر تمام اطراف ظرف را به کمک ورقه های لیموترش تزئین کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید