دستور تهیه املت چینی پر از سبزیجات سالم
املت چینی پر از سبزیجات سالم و مقداری تندی است
املت غذای خوشمزه ای است و اگر وقت کمی دارید، در کمترین زمان می توان به روش های مختلف آنرا بپزید
مواد لازم :
لوبیا سبز ۵۰ گرم
جوانه گندم یا سویا ۵۰ گرم
پیاز سبز، خرد شده ۱ عدد
فلفل چیلی قرمز، خرده شده ۱ عدد
زنجبیل، رنده شده یک تکه
سیر، له شده ۱ حبه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
روش پخت:
۱٫ لوبیاسبز ها را در کاسه ای بریزید و روی آنها آب جوش بریزید. بگذارید ۳ دقیقه بماند و سپس آب آنها را بگیرید. بعد زیر آب سرد آنها را آبکشی کنید.
۲٫ لوبیاسبز، جوانه ها، پیاز و فلفل ها را در کاسه ای مخلوط کنید.
۳٫ زنجبیل، سیر و یک قاشق غذاخوری آب داغ را ظرفی مخلوط کنید.
۴٫
تخم مرغ ها را با ۲ قاشق غذاخوری آب سرد در کاسه ای بزنید و به آن فلفل سیاه بزنید.
۵٫ یک ماهیتابه چینی را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن بریزید و نیمی از مخلوط
تخم مرغ را داخل آن بریزید. حدود ۳۰ ثانیه آن را حرارت دهید تا سفت شود. سپس املت را در بشقابی بگذارید و روی آن درپوش بگذارید تا گرم بماند. همین کار را برای بقیه مخلوط تخم مرغ انجام دهید.
۶٫ مخلوط لوبیاسبز را روی نیمه املت ریخته. سپس آنرا از وسط تا زده تا مواد داخل آنها بیرون نیاید بروی آنها سس ریخته و سرو نمایید.
امیدواریم این غذای مقوی را طبخ کنید و از خوردن آن لذت ببرید.