خمیر پیتزا و پیراشکی

556

در دانستنی های آشپزی سایت ماتیلدا روش درست کردن خمیر پیتزا و پیراشکی را به شما بیان می کنیم لازم است بدانید مواد لازم زیر برای ۳ پیتزا و ۳۰ پیراشکی است .

 

مواد لازم :

تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع ۱ لیوان

ماست ۱ لیوان

نمک ۱ قاشق چایخوری

مایه خمیر ۲ قاشق مرباخوری

آب یا شیر ولرم نصف فنجان

شکر ۱ قاشق چایخوری

آرد به میزان لازم

 

طرزتهیه:

ابتدا شکر را داخل آب یا شیر ولرم ریخته و هم می زنید و سپس مایه خمیر را روی آن می ریزید نیازی نیست که مایه خمیر را به هم بزنید سپس آن را در جایی گرم قرار می دهید تا مایه خمیر عمل بیاید( در حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). توجه داشته باشید در صورتیکه ظرف شما چرب باشد مایه خمیر عمل نمی آید.

تخم مرغها را در ظرفی جداگانه شکسته و با چنگال خوب به هم می زنیم سپس ماست و بعد روغن مایع را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم بعد از آن نوبت به نمک، مایه خمیر عمل آمده و در آخر آرد می رسد. آرد را تا جایی اضافه می کنیم که به دست نچسبد با توجه به اینکه نوع آردها با هم متفاوت است من نمی توانم اندازه ای برای آرد بگویم . کم کم آرد را اضافه کنید تا جایی که بدستتان نچسبد. بعد از اینکه خمیر آماده شد روی خمیر را با یک دستمال تمیز بپوشانید و آن را در جایی تاریک و با هوای تقریباً گرم مثل کابینت قرار دهید. برای اینکه نان پیتزای یا پیراشکی شما خوب و ترد بشود اجازه بدهید خمیر در حدود ۷ تا ۸ ساعت استراحت کند بطوریکه وقتی دست میزنید کاملاً بین آن حفره های هوا ایجاد شده باشد. در این حالت خمیر آماده استفاده جهت پیتزا و یا انواع پیراشکی های گوشتی است.

حتما بخوانید  روش تشخیص زیتون شور و پرورده اصل

 

556

 

شما می توانید از سالم بودن خمیر با تهیه آن در منزل مطمئن باشید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید