در این جا روش تهیه نان کروسان شکلاتی که برای ۱۶ نفر می باشد .
مواد اولیه :
تخم مرغ…………………………………..۱ عدد |
آب………………………………………..۱ قاشق سوپخوری |
خمیر پفکی…………………………………۱ ورقه (ورقه ای، یخ زدایی شده) |
شکلات……………………………………۲/۳ فنجان – ۱۱۳ گرم (کمی شیرین، خرده شکلات) |
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ پوستی یا حصیر نچسب مخصوص فر بپوشانید.
۲. تخم مرغ و آب را در یک کاسه ی کوچک یا همزن بزنید و کنار بگذارید.
۳. سطح کاری خود را کمی آرد پاشی کنید. تای خمیر ورقه ای را باز کنید سپس روی آن کمی آرد بپاشید. با یک وردنه خمیر را به شکل یک مربع به ضلع ۴۰ سانتی متر در بیاورید.
۴. خمیر را نصف کنید.
سپس یکبار دیگر مستطیل ها را از قطر نصف کنید تا از هر کدام ۴ مثلث به دست بیاید. در نهایت با برش دادن ۸ مستطیل به طول و عرض ۲۰ و ۱۰ سانتی متر درست کنید.
۵. حالا هر مستطیل را از قطر نصف کنید تا ۱۶ مثلث به دست بیاید.
۶. حالا ۲ قاشق چایخوری از خرده شکلات ها را وسط هر مثلث بریزید. سپس از انتهای پهن تر بگیرید و هر مثلث را لوله کنید. هر کروسان را به شکلی که انتهای درز دار آن رو به کف باشد قرار دهید تا نوک مثلث زیر کروسان رول شده تا بخورد. سپس لبه ها را خم کنید تا به شکل کروسان در بیایند. روی کروسان ها را کمی جلای تخم مرغی بمالید.