تهیه فیله ی مرغ پنیری

fo2654

کدبانوی عزیز در این جا روش درست کردن فیله ی مرغ پنیری را آموزش می دهیم ، این غذا می تواند یکی از غذاهای مهمانی شما باشد .

 
مواد لازم :

 فیله مرغ ۶ عدد بزرگ
 نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده به مقدار لازم
 کره ۹۰ گرم
 ژامبون مرغ ۳ برش ریز ریز شده
سیر ۲ حبه پوره شده
پودر خردل یک دوم ق چ
ادویه مخلوط ، پودر تخم گشنیز یک ق چ
سس ورستر شایر یک و یک دوم ق غ
نان تست تازه یک پیمانه ریز ریز خرد شده
پنیر پارمزان یک سوم پیمانه رنده شده
جعفری خرد شده یک و یک دوم قاشق غ

 

طرز تهیه :
فیله های مرغ را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک کردن کمی بکوبید تا پهن تر شود. سپس نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.نونهای تست را هم ریز ریز خرد کنید ( حواستون باشه تست نکنید) . دو سوم کره را داخل تابه آب کنید و ژامبونها را با اون تفت بدید اگه ژامبون نداشتید با سوسیس اینکارو بکنید.

 

fo2652

سپس به ترتیب پودر خردل،ادویه ها؛سس ورستر شایر،نان تازه خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید و کناری بگذارید.

fo2653

اگه سس ورستر شایر گیرتون نیومد که احتمالا همینه میتونید از سرکه سیرترشی هفت ساله استفاده کنید کلا این سس طعم سرکه میده. یادمه وقتی میخواستم میتلف درست کنم همه جا رو زیرو کردم و این سس گیرم نیومد منم جاش سس سالسا ریختم فکر میکردم طعمش تند ولی تویه مجله آشپزی خوندم که میشه جایگزین از سرکه ترشی استفاده کرد.
شاید جاش نباشه اینجا بگم ولی سس ماهی هم مثله این سس گیر نمیاد فقط سوپر مارکتهایی که جنس خارجی میارند شاید از قبل هنوز داشته باشند. سس ماهی “Sous Mahi ” اگه زمانی توی دستور غذایی دیدید همچین سسی هست بدونید اسم سس؛ ماهی هست نه اینکه سس مخصوص ماهی باشه. یه سس خیلی خیلی تند تایلندیه که برای درست کردن ” کیمچی ” هم استفاده میشه.اگه یه روزی دیدید حتما این دو تا سس را بخرید، اینها به همراه سس سویا طعم جدیدی به غذاها میدند که تا حالا ممکنه امتحان نکرده باشید.
حالا فیله های مرغ را با باقیمانده کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار بدید. بعد سطح روی فیله ها رو با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها یه کمی فشار بیارید تا فیله ها پرس شود. سینی را داخل فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید.
برای تزئین ظرفتون میتونید روی ظرف را با برگهای اسفناج بچینید و مرغها را روی اون بگذارید و با حلقه های گوجه گیلاسی و بروکسل البته اگه گیر بیاد تزئین کنید.

حتما بخوانید  روش پخت کوکوی کنگر

این یک غذای کامل و خوشمزه در حین حال زیبا می باشد .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید