در این جا روش تهیه بادمجان شکم پر برای ۶ نفر آموزش می دهیم .
مواد اولیه : برای ۶ نفر
زردچوبه به میزان لازم |
نمک نصف قاشق چایخوری |
آب ۱لیوان |
رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری |
بادمجان ۶عدد (رسیده و متوسط) |
پیاز ۱عدد |
فلفل دلمه ای ۲عدد (رنگی) |
گوشت نیم کیلو (چرخ کرده) |
فلفل به میزان لازم |
روغن به میزان لازم |
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را بشویید و به صورت دلخواه یا به شکل کامل یا راه راه پوست بگیرید و یا با پوست از درازا شکاف دهید.
مقداری تخم و مواد داخل آن را در بیاورید.
سپس با کمی روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.
پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید و تفت دهید.
بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و همه را تفت دهید.
در آخر کار، رب را اضافه کرده و سرخ کنید.
با مواد به دست آمده داخل بادمجان ها را پر کرده و سرش را بدوزید و یا با خلال دندان به هم وصل کنید.
سپس یک قاشق روغن، یک قاشق رب گوجه فرنگی، کمی فلفل و یک لیوان آب درون قابلمه دردار بریزید و آن را با حرارتی ملایم بپزید.
سپس بادمجان ها را به آرامی درون آن چیده و به مدت یک ساعت روی حرارت گذاشته تا خوب جا بیفتد.
بعد از آماده شدن خلال را از بادمجان جدا کرده و کمی آن را باز کنید و برای سرو اماده کنید.
نکات:
۱)در صورت تمایل از مقداری گوجه و گشنیز هم برای مواد استفاده کنید.
۲)میتوانید در ظرف ابتدا مقداری گوجه حلقه شده بچینید و بعد بادمجانها را روی آن قرار داده و بپزید.
۳)این غذا را داخل فر هم میتوان طبخ کرد.
غذاهای خوشمزه را در این سایت سرچ کنید .