-
علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز میشود شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش است. در چنین شرایطی، مصرف کننده باید سریعا به پزشک مراجعه کند.
بوتولیسم، مسمومیت با مواد غذایی است که در اثر آلودگی غذا و در جریان تولید فرآوردههای غذایی، تهیه و نگهداری آنها ایجاد میشود.
دکتر یسنا بهمنش میگوید “بوتولیسم” یکی از کشندهترین مسمومیتهای غذایی است. این نوع مسمومیت در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده اند ایجاد میشود.
مصرف کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در قوطی آنها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگزدگی مشاهده میشود خودداری کنند.همچنین مصرف کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضا محصولات هنگام خرید دقت کنند و هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده « حتما آنها را به مدت ۲۰ دقیقه» بجوشانند.
علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز میشود شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش است. در چنین شرایطی، مصرف کننده باید سریعا به پزشک مراجعه کند.