با میگو و اسفناج استیک تند درست کنیم

 

  • هر وعده از این خوراک استیک گوشت و میگوی ما دارای ارزش تغذیه‌ای زیر است: ۲۰۴ کیلوکالری انرژی ۸ گرم چربی ۵۴ میلی‌گرم کلسترول ۶ گرم کربوهیدرات ۲۲ گرم پروتئین ۱ گرم فیبر ۳۸۴ میلی‌گرم سدیم ۶۶۰ میلی‌گرم پتاسیم ۱۰۰ درصد ویتامین A ۵۰ درصد ویتامین C ۲۳ درصد روی ۱۵ درصد آهن

دستور آشپزی امروز به طرز تهیه استیک تند با میگو و اسفناج اختصاص دارد که غذایی بسیار کم‌کالری و مناسب برای وعده شام خانواده‌هایی است که علاقه به خوردن غذاهای پرکالری و سنگین ندارند. این غذا می‌تواند گزینه بسیار مناسبی هم برای خانم‌های باردار و افراد مبتلا به کم‌خونی باشد. برای تهیه این غذا برای ۴ نفر به یک‌چهارم فنجان سرکه برنج یا سرکه سیب، یک و نیم قاشق غذاخوری سس سویا یا سس انار، ۲ قاشق چای‌خوری آرد ذرت، ۴ قاشق چای‌خوری روغن کانولا، ۳۵۰ گرم گوشت استیکی خردشده، یک‌چهارم یا نصف قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز، ۱۰ عدد میگوی درشت بدون پوست و خردشده و ۴۵۰ گرم اسفناج ریز و ترد نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا هم کافی است که سرکه برنج یا سیب را با سس سویا یا انار و آرد ذرت ترکیب کنید تا سس یکنواختی آماده شود. سپس، ۲ قاشق از روغن را در تابه بزرگ و نچسبی گرم کنید. گوشت‌های نازک و خردشده را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید و آنها را حدود ۲ دقیقه تفت دهید. حالا میگوها را به تابه اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه تفت دادن، تمام گوشت‌ها را با آبی که انداخته‌اند از تابه خارج کنید. باقی روغن را داخل تابه بریزید و اسفناج‌های خردشده را در آن تفت بدهید تا نرم شوند. بعد از نرم شدن اسفناج، میگو و گوشت را داخل تابه بریزید؛ سس را روی آن بکشید و ۴ دقیقه در تابه را بگذارید تا هم گوشت‌ها مغزپخت شوند و هم سس گوشت شما کاملا غلیظ! این غذا را گرم سرو کنید. هر وعده از این خوراک استیک گوشت و میگوی ما دارای ارزش تغذیه‌ای زیر است: ۲۰۴ کیلوکالری انرژی ۸ گرم چربی ۵۴ میلی‌گرم کلسترول ۶ گرم کربوهیدرات ۲۲ گرم پروتئین ۱ گرم فیبر ۳۸۴ میلی‌گرم سدیم ۶۶۰ میلی‌گرم پتاسیم ۱۰۰ درصد ویتامین A ۵۰ درصد ویتامین C ۲۳ درصد روی ۱۵ درصد آهن

حتما بخوانید  آموزش غذای پروتئینی ویژه خانم های باردار
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید