ظروف شیشهای معمولی برای فریز کردن مناسب نیستند، زیرا تحمل دمای پایین فریزر را ندارند اما ظروف شیشهای مخصوصی ساخته شدهاند که تحمل دماهای پایین را دارند و با قرار گرفتن در فریزر صدمه نمیبینند.
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی به تشریح ظروف مخصوص برای فریز کردن مواد غذایی پرداخت و در این خصوص هشدارهایی داد.
دکتر احمدرضا درستی با تاکید بر اینکه برای فریز کردن مواد غذایی باید از ظروف مخصوص این کار استفاده شود گفت: در غیر این صورت ممکن است سایر ظروف در مقابل دمای پایین فریزر دوام نیاورده و به غذا صدمه برسانند. امروزه ظروف فریزری از جنس پلاستیک، شیشه، آلومینیوم و یا مقواهای کاغذی روغنی ساخته شدهاند که برای بستهبندی مناسب است و معمولا این ظروف قابل استفاده مجدد هستند.
این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان خاطرنشان کرد: اگر افراد از قوطی جهت نگهداری غذای منجمد استفاده میکنند باید آن را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهند و دهانه کیسه را با نوار مخصوص فریزر محکم ببندند، زیرا درب قوطیها مانع ورود هوا به داخل آن نمیشوند./ آنا