آموزش درست کردن نان خامه ای در منزل

آموزش درست کردن نان خامه ای در منزل

آموزش درست کردن نان خامه ای در منزل

نان خامه ای جز ان دسته از شیرینی های بسیار محبوب و خوش خوراک است بنابراین طرز پخت نان خامه ای در منزل را برای شما عزیزان گذاشته ایم.

مواد لازم برای نان خامه ای :

 آرد  ۲۰۰ گرم
آب ۴۰۰ گرم
روغن مایع  ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
 شربت بار یک قاشق غذاخوری یا عسل یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرخالی
تخم مرغ ۵ عدد

طرز تهیه نان خامه ای:
ابتدا آرد و بگینگ پودر را الک کرده جدا بگذارید. بعد داخل ماهی تابه آب را می ریزید روی گاز بگذارید و شعله را روی متوسط قرار بدهید سپس روغن مایع را اضافه کنید همین که شروع به جوشیدن کرد از این جا به بعد باید سرعت عمل داشته باشید آرد را بریزید داخل آبجوش و تند تند هم بزنید و خمیر را بپزید به مدت ۵ الی ۷ دقیقه دایم هم بزنید تا کاملا خمیر خوب پخته شود چون تمام پف خمیر و پوکی داخل خمیر به این پختن خمیر بستگی دارد کاملا با قاشق چوبی هم بزنید.

بعد از آماده شدن روی یک سطح صاف پهن کنید تا سرد شود بعد با کف دست خوب ورز بدهید بعد شربت بار یا عسل را اضافه و مخلوط کنید و تخم مرغ ها را هم قبلا شکسته و داخل ظرف آماده بگذارید بعد خیلی کم تخم مرغ ها را به خمیر سرد شده اضافه کنید و با دست ورز بدهید فقط حواستان باشد تخم مرغ را خیلی کم اضافه کنید چندین بار تکرار کنید تا خمیر صاف شود اگر تخم مرغ را یکدفعه اضافه کنید باید بگم که دیگه نمی شود کاری کرد خمیر را کلا راهی سطل نان خشک کنید.

حتما بخوانید  آموزش تصویری درست کردن حلوا هویج

مراحل کار تمام شد حالا داخل قیف با ماسوره ساده بریزید و بافاصله ۵ سانت داخل سینی بچینید با درجه حرارت ۲۱۰ اگر احساس کردید فرتون خیلی داغ هست می توانید درز فر را کمی باز بگذارید اگر فرتان فن دارد که چه بهتر احتیاج نیست دیگر این کار را بکنید تا روی نان هایمان پخت کافی است از فر آن را در بیارید و بعد از سرد شدن زیر نان ها را یک کوچولو سوراخ کنید و با خامه فرم گرفته یا حلوا پرکنید.

دوستان اگر خمیرتان سفت بود بعد از اینکه تخم مرغ ها تمام شد می توانید تا نصف استکان آب اضافه کنید.

این خمیرمون که تخم مرغ زدیم و آماده هست

این هم ماسوره زده آماده برای رفتن داخل فر

این هم خامه فرم گرفته

برای این میزان نان خامه ای دوبسته خامه های جلد صورتی را داخل ظرف ریختم با ۱۵۰ گرم شکر هم زدم فقط در حدی که مخلوط شود گذاشتم نیم ساعت در فریزر بعد از نیم ساعت حدود نیم ساعت هم با همزن هم زدم تا سفت شود.

پشت نان خامه ای را یک سوراخ کوچک کردم و با ماسوره کوچک خامه فرم گرفته را تزریق کردم

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید