آموزش خوراک دریایی میگو با سس پرتقال

آموزش خوراک دریایی میگو با سس پرتقال

در ادامه آموزش خوراک دریایی میگو با سس پرتقال را برای کاربران ماتیلدا آماده کردیم. امید که مورد پسند شما قرار گیرد.

مواد لازم برای میگو با سس پرتقال
▪ پرتقال: ۱ عدد؛
▪ سس سویا: ۲ قاشق چایخوری؛
▪ عسل: ۲ قاشق چایخوری؛
▪ سرکه سفید: ۲ قاشق چایخوری؛
▪ ادویه (زیره، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زنجبیل، فلفل) : ۱ قاشق چایخوری؛
▪ میگو: ۷۰۰ گرم؛
▪ پیازچه برای تزئین: به میزان دلخواه.

pan-fried-shrimps-thumb

میگو با سس پرتقال
● طرز تهیه میگو با سس پرتقال:
با یک پوست کن یا چاقوی تیز پوست یک پرتقال را با دقت بگیرید؛ توجه کنید قسمت سفید پرتقال را جدا نکنید. سپس به صورت خلال های باریک برش دهید و آب پرتقال را بگیرید و کنار بگذارید و در یک قابلمه آب در حال جوش به مدت ۲ دقیقه خلال پرتقال را بجوشانید و سپس با آب سرد آبکش کنید.
در یک ماهی تابه آب پرتقال و سرکه و عسل و سس سویا و ادویه ها و خلال پرتقال ها را به مدت دو تا سه دقیقه بجوشانید (با حرارت کم) سپس بگذارید خنک شود.
میگوها را پس از خنک شدن مدت یک ساعت داخل سس به دست آمده بگذارید تا مزه دار شود.
روغن را در یک ماهی تابه گرم کرده و میگوها را پس از خارج کردن از سس سرخ و با پیازچه سرو کنید. جهت جلوگیری از سفت شدن میگوها زود آنها را سرخ کنید رنگشان سرخ که شد و تاب برداشتند آن ها را از روی حرارت بردارید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید