آموزش تهیه پیراشکی مارچوبه با سس آلو

در این بخش از سایت ماتیلدا آموزش تهیه پیراشکی مارچوبه با سس آلو را خواهیم داشت.امیدواریم مورد توجه و رضایت شما قرار گیرد.

پیراشکی مارچوبه به عنوان وعده دغذای اصلی قابل مصرف و سرو می باشد . اگر پیراشکی را هنگام میل کردن در سس آلو سیاه فرو برید و میل نمایید یک عصرانه بسیارر خوشمزه و لذیذ خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی مارچوبه :

سر مارچوبه باریک ۱۰۰ گرم
 فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته شده و باریک خلال شده  ۱ عدد
 جوانه لوبیا ۵۰ گرم
 سس آلوی سیاه ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
ورقه نازک خمیر ۸ عدد
روغن جهت سرخ کردن مقداری

طرز تهیه پیراشکی مارچوبه :
مارچوبه، فلفل دلمه ای و جوانه لوبیا را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط نمایید. سس آلو را به سبزیجات اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

زرده تخم مرغ را هم بزنید و تا زمان نیاز کنار بگذارید. ورقه های خمیر را روی سطح کار تمیزی پهن نمایید.

کمی مخلوط مارچوبه و فلفل دلمه ای قرمز را بر روی قسمت انتهایی هر ورقه خمیر بریزید و با قلم مو لبه های خمیر را به زرده تخم مرغ آغشته سازید.

داخل تمام ورقه های خمیر را پر نمایید، آن ها را بپیچید و سر و ته خمیر ها را ببندید.

حتما بخوانید  روش درست کردن میگو و کلم بروکلی سرخ شده

روغن را در ماهیتابه و یا وک بزرگی حرارت دهید. هر بار ۲ پیراشکی را در روغن داغ به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ نمایید تا برشته شوند.

بسته های مارچوبه را با یک کفگیر یا قاشق سوراخ دار از روغن خارج نموده، روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.

پیراشکی های آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و بلافاصله سرو نمایید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید