آموزش تهیه نخود پلو با کشمش غذای سنتی گلستان

آموزش تهیه نخود پلو با کشمش غذای سنتی گلستان

آموزش تهیه نخود پلو با کشمش غذای سنتی گلستان

در ادامه برای کاربران ماتیلدا آموزش تهیه نخود پلو با کشمش غذای سنتی گلستان را خواهیم داشت. امیدواریم خوشتان بیاید.

مواد لازم نخود پلو :

برنج آبکش شده سه پیمانه
نخود و کشمش از هر کدام یک پیمانه
رب انار ترش دو قاشق غذاخوری
مرغ یا گوشت ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه نخود پلو :
نخود‌ها را از شب قبل خیس کنید تا نرم شوند و بعد آنها را بپزید. پیازها را نگینی خرد کرده درون تابه ریخته تا کمی سبک شود سپس تکه‌های مرغ یا گوشت را اضافه کرده تا تفت بخورند و بعد نمک و ادویه زده و نصف استکان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتی آب گوشت خشک شد نخود‌ها و کشمش‌ها را اضافه کرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط کنید تا به خورد مواد برود در پایان مواد را لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم کنید.

نکته:
این غذا برای سحر میتواند خوراک بسیار مناسبی باشد.

این آموزش به پایان رسید . با امید به این که از آموزش تهیه نخود پلو با کشمش غذای سنتی گلستان خوشتان امده باشد.

حتما بخوانید  دستور تهیه املت چینی پر از سبزیجات سالم
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید