آش بادمجان و مواد آن

fo2883

کدبانوهای عزیز بادمجان یک ماده خوراکی هست که با آن می توانیم انواع غذا را درست کنیم در این جا روش درست کردن آش بادمجان و مواد لازم آن را بیان می کنیم .

مواد لازم برای آش بادمجان :

 بلغور گندم ۱ پیمانه
 لوبیا قرمز  ۱/۲ پیمانه
 لوبیا سفید  ۱/۲ پیمانه
 عدس ۱ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
بادمجان سرخ شده ۱ کیلوگرم
قلم گوسفند ۱ عدد
کشک ۱ شیشه متوسط
پیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزید.
قلم گوسفند را نیز روی شعله قرار دهید تا با حدود یک لیتر آب بپزد تا نرم شود.
سپس بلغور ها را  شسته و حدود یک ساعت در آب نگه دارید، سپس به آب قلم اضافه کنید.
وقتی بلغورها نرم شد حبوبات ها را نیز بیفزائید تا با هم یکدست شوند.
کشک،  پیاز سرخ شده و بادمجان های سرخ شده و همچنین نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله بیفزائید، زیر شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.
نصف کشک را برای تزئین روی آش نگه دارید.
بادمجان ها در آش باز می شود و حالت کشدار و خوبی به آش می دهد.

حتما بخوانید  روش درست کردن ران کبابی با گوجه گیلاسی

نکته ها :
۱ – می توان بجای قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده کرد.

در این قسمت سایت ماتیلدا هر نوع غذایی را که می خواهید در دیدگاه ها بیان کنید تا روش پخت آن را برای شما قرار دهیم .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید