چگونه سبزی پلو فصل درست کنیم؟

برای این پلو از هرسبزی که دوست دارید می‌توانیداستفاده کنید؛مثلا ترکیب گشنیز وجعفری انتخاب خوبی است.

هویج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش کنید.

درست کردن سبزی پلو

 

مواد مورد نیاز برای پختن سبری پلوی فصل:

  • ۳ پیمانه برنج
  • ۳ عدد پیاز
  • ۳۵۰ گرم قارچ
  • ۱۰۰ گرم نخودفرنگی
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای
  • ۳ عدد هویج
  • ۲ ق‌س خلال بادام
  • ۱۵۰ گرم روغن
  • مقداری نمک و فلفل
  • به میزان لازم زعفران دم‌کرده
  • به مقدار کافی روغن

روش پختن سبری پلوی فصل:

۱٫ برنج را بشویید و به مدت چند ساعت خیس کنید. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کناربگذارید. در قابلمه‌ای کوچک نخودها را با مقداری آب بپزید. خلال بادام را در مقداری آب خیس کنید و بعد از یک ربع بیرون بیاورید.

۲٫ هویج را هم پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، بعد با مقداری آب بپزید. قارچ را هم ورقه ورقه کنید. در تابه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. فلفل دلمه‌ای خردشده و قارچ را در روغن تفت دهید.

۳٫ هویج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش کنید. برنج را به روش معمول آبکش کنید، بعد به ترتیب برنج و سبزیجات تفت داده شده را لایه لایه درون قابلمه بریزیدو دم‌کنید.پیاز را در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و برشته شود.

۴٫ در انتهای پخت پلو و سبزیجات، زعفران دم‌کرده را روی برنج بریزید، بعد پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و با خلال بادام و پیازداغ تزئین و سرو کنید.

برای این پلو از هرسبزی که دوست دارید می‌توانیداستفاده کنید؛مثلا ترکیب گشنیز وجعفری انتخاب خوبی است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید