پختن آش ویژه با تمر هندی و زرشک

اکنون پیاز را با ۵ قاشق سوپخوری روغن در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. حالا برنج را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. حدود ۲۰ پیمانه آب هم اضافه کرده، بگذارید برنج پخته شود.

 

روش درست کردن آش تمر هندی

 

مواد مورد نیاز برای پختن آش ویژه تمرهندی و زرشک:

  • ۲ /۱ پیمانه جوی پوست کنده
  • ۳ /۱ پیمانه روغن
  • ۲ /۱ ۱ پیمانه نخود
  • ۲ /۱ پیمانه برنج
  • ۲ /۱ پیمانه عدس
  • ۲۵۰ کرم تمرهندی
  • ۲ /۱ پیمانه پیاز خرد شده
  • ۲ ق چ زردچوبه
  • ۳۰۰ گرم تره
  • ۱۰۰ گرم اسفناج
  • ۱۰۰ گرم جعفری
  • ۱۰۰ گرم گشنیز
  • ۵۰ گرم نعنای تازه
  • ۱ پیمانه زرشک
  • به میزان لازم فلفل قرمز و نمک
  • پیاز داغ و نعنا داغ برای تزیین

 

طرز پختن آش ویژه تمرهندی و زرشک:

۱٫ جو را از روز قبل خیس کرده ، چند بار آب آن را عوض کنید. در یک قابلمه مناسب جو را با ۳ برابر مقدار جو آب و یک ق س روغن بگذارید تا کاملا بپزد. برنج را بدون نمک با دو پیمانه آب به مدت یک ساعت خیس کنید. عدس را از نیم ساعت قبل خیس کرده، آن را هم با مقداری آب و نمک بپزید. نخود را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. آن را هم بپزید.

۲٫ تمرهندی را به مدت یک ساعت با دو پیمانه آب جوش مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا نرم شود، سپس آن را از صافی رد کنید تا پوست و مواد اضافی جدا شود. زرشک را بشویید و در سبدی بریزید تا خشک شود، سپس آن را کنار بگذارید. سبزی ها را بعد از شست و شو در سبدی بریزید تا کاملا خشک شوند، سپس آنها را خرد کرده و کنار بگذارید.

۳٫ اکنون پیاز را با ۵ قاشق سوپخوری روغن در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. حالا برنج را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. حدود ۲۰ پیمانه آب هم اضافه کرده، بگذارید برنج پخته شود.

۴٫ حالا باید سبزی های خرد شده، جو، حبوبات پخته شده و نمک را به آش اضافه کنید تا جا بیفتد. در صورت سفت بودن، آب بیشتری به آش اضافه کنید. تمبر هندی و زرشک را هم اضافه کرده، خوب هم بزنید تا کاملا به خورد آش برود و آش آماده شود. مقداری از زرشک را برای تزیین کنار بگذارید.

۵٫ بعد از آنکه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید. ظرف را با پیاز داغ، نعنا داغ و مقداری زرشک تزیین کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید