نحوه پخت پیچاق قیمه

طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل)

ماتیلدا » خورشتی متفاوت و بسیار خوشمزه و یکی از غذاهای معروف اردبیل می باشد که در کمترین زمان می تونید آن را تهیه کنید با ماتیدا در آموزش آشپزی غذای محلی اردبیلی  همراه باشید  »


نحوه پخت پیچاق قیمه اردبیل »
مواد لازم جهت تهیه پیچاق قیمه :

 گوشت گوسفندی خرد شده۴۰۰ گرم
 پیاز متوسط ۴ عدد
تخم مرغ۴ عدد
 خلال بادام ۱/۲ پیمانه
زعفران پودر شده۱/۲ قاشق چای خوری
برگ مو۲ عدد
آب۱ لیتر
کره محلی۱۰۰ گرم
آبغوره یا آب لیمو۱ قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی (  کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک )به میزان لازم

         
طرز تهیه پیچاق قیمه :
پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود .

مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.

خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌ را اندازه می‌کنیم.

پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.
نکته ها :
می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۴۵ دقیقه

منابع » بیتوته »  beryooni.com»

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید