روش پختن کوکو سبزی سالم و ایرانی

پختن غذای گیاهی کوکو سبزی

سبزی کوکو را در یک کاسه ریخته و با آرد گندم مخلوط کرده و نمک، زردچوبه و بیکینگ پودر را هم اضافه کنید، روغن را در تابه گرم کرده، سپس مواد هم زده شده را در روغن ریخته و با ته قاشق روی مواد را فشار داده تا بهم فشرده شوند. بعد از اینکه یک طرف سرخ شد، آنرا برش داده و تکه های کوکو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مواد لازم برای تهیه ی کوکو سبزی گیاهی:

  1. سبزی کوکو، خرد شده، (تره، جعفری، گشنیز، ساقۀ سیر، شوید): نیم کیلوگرم
  2. آرد گندم: سه و نیم قاشق غذاخوری
  3. زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  4. بیکینگ پودر: ۱ قاشق چاخوری
  5. نمک: به مقدار کم
  6. روغن سرخ کردن: به قدر کافی

طرز تهیه کوکو سبزی گیاهی:

سبزی کوکو را در یک کاسه ریخته و با آرد گندم مخلوط کرده و نمک، زردچوبه و بیکینگ پودر را هم اضافه کنید، روغن را در تابه گرم کرده، سپس مواد هم زده شده را در روغن ریخته و با ته قاشق روی مواد را فشار داده تا بهم فشرده شوند. بعد از اینکه یک طرف سرخ شد، آنرا برش داده و تکه های کوکو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید