روش درست کردن مربای انار

طرزتهیه مربای انار

 ماتیلدا » آیا شما هم از مرباهای تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تغییردر میز صبحانه هستید در این  قسمت می خواییم طرز تهیه مربای خوشمزه انار را به شما آموزش دهیم با ما در آموزش آشپزی همراه باشید در ادامه مطلب »

انار »

اَنار (نام علمی: Punica granatum) یکی از میوه‌های درختی است که دانه‌هایی اغلب قرمز، و گاهی سفید، و یا به رنگ‌هایی بین آن دو دارد. رنگ پوست آن نیز اغلب قرمز و گاه سیاه و یا تقریباً زرد است.

انار بومی مناطق شرق ایران تا کوه‌های هیمالیا در شمال هند است و یکی از اولین گیاهان اهلی شده‌است. ایران با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن انار، بزرگ‌ترین تولیدکنندهٔ انار در دنیا بوده و هندوستان دومین کشور تولید کننده‌است.

در ایران، شهرستان‌های ساوه، نی‌ریز و فردوس به‌ترتیب بزرگ‌ترین تولیدکنندگان انار هستند.

انار در رنگ‌های مختلف از سفید تا سیاه وجود دارد. انار تقریباً در هر آب و هوایی و هرگونه خاکی می‌تواند رشد کند و میوه دهد، ولی آب زیاد در زمان رسیدن میوه باعث ترک خوردن آن میوه میشود. انار، گرمای زیاد با باد خشک و سرمای تا ۱۰- درجه سانتی گراد را می‌تواند تحمل کند.

 

مقدار تهیه: ۳ تا ۴ پیمانه

مواد لازم:

 

آب انارسه و نیم پیمانه
دانه اناریک پیمانه
شکرسه پیمانه
آب لیموبه مقدار لازم

 

طرز تهیه:

۱- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی مثل یخچال قرار دهید.

۲- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه کنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.

۳- در ظرف بزرگی، آب انار و شکر را با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید.
مربای انار

۴- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و ۳۰ دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید

۵- برای این که غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است

۶- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریک و خنک قرار دهید.

»گردآوری کننده ماتیلدا »

منبع » بیتوته »ویکی پدیا »

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید