روش درست کردن خورش ونوشک

fo2712

در این قسمت آشپزی سایت ماتیلدا  روش درست کردن خورش ونوشک را برای شما دوستانی که می خواهید تنوع غذای در برنامه غذایتان ایجاد کنید را بیان می کنیم .

مواد لازم برای هر نفر :

گوشت قیمه مرغ یا گوساله ۸۰ الی ۱۰۰ گرم
ونوشک نصف لیوان
گوجه فرنگی ۱ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن زیتون۱ قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد

طرز تهیه :

گوشت قیمه را با پیاز خرد شده و روغن و زردچوبه کمی تفت دهید بعد آب اضافه کنید .در صورت استفاده از مرغ ، ونوشک را بلافاصله به گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند اما در مورد گوشت گوساله ، ونوشک را در اواسط پخت اضافه کنید.گوجه فرنگی را در آب جوش انداخته و پوست گوجه فرنگی و دانه های آن را جدا کرده و به قطعات حبه قندی خرد کنید . زمانی که گوشت و ونوشک پخته شدند گوجه فرنگی و فلفل سیاه و نمک و زعفران اضافه کنید چند دقیقه که جوشید شعله را خاموش کنید .در صورت تمایل میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش هم اضافه کنید .
ونوشک گیاهی هست با خواص بی شمار .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید