ماتیلدا » در اروپای شرقی در اطراف دریای مدیترانه بیش از سایر نقاط از این سبزی مصرف میشود. در ترکیه بامیه را خشک و برای مصرف زمستان ذخیره میکنند. در ایران برای تهیه خورش بامیه از آن استفاده میشود که غذای معروف جنوب ایران است و ماتیلدا قصد دارد این خورشت خوشمزه را به شما خوانندگان گرامی آموزش دهد با ما همراه باشید درآموزش آشپزی »
مواد لازم:
گوشت گوسفند | ۴۰۰ گرم |
پیاز خرد شده | ۲ عدد متوسط |
بامیه | ۴۰۰ گرم |
گوجه رنده شده | ۳ عدد |
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه | به میزان لازم |
رب گوجه | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه:
گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد .
نکته ها:
۱ . آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.
۲ . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.
منابع » بیتوته » ashpaziema»