خوردن اسفناج برای درمان آب مروارید مفید است

 

  • اسفناج نیز دارای مقادیری آهن است ولی به علت وجود فیتاتها که از جمله ترکیبات بلوکه کننده جذب آهن هستند، زیست دسترسی آهن اسفناج پایین است.

  • اندیو منبع خوب آهن است که برای ساخته شدن هموگلوبین ضروری است.

 

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم اسفناج خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می‌دهد.

این خاصیت مربوط به وجود فیتونوترینتهایی به نامهای لوتئین۱  و زئاتانکسین  ۲ در اسفناج است.

خواص آنتی‌اکسیدانی این فیتونوترینتها نیز  به محافظت از پروتئینهای عدسی چشم کمک  می‌کنند و از تخریب آن جلوگیری می‌کنند.

 

اسفناج و بیماری قلبی

برگهای سالادی خصوصا شاهی، اندیو، اسفناج و کاهو منابع خوب فولات هستند.

مصرف منظم غذاهای غنی از فولات به کاهش بروز بیماری قلبی در افراد مستعد کمک می‌کند.

اسفناج و استخوان سازی

برگهای سالادی خصوصا اسفناج، شاهی و اندیو دارای مقادیری کلسیم هستند که برای تشکیل  استخوانهای محکم ضروری است.

گرچه، جذب کلسیم نیز مانند آهن توسط فیتاتها کاهش می‌یابد، اما این برگها همچنان از منابع خوب کلسیم محسوب می‌شوند.

 

اسفناج، منبع آهن

اسفناج نیز دارای مقادیری آهن است ولی به علت وجود فیتاتها که از جمله ترکیبات بلوکه کننده جذب آهن هستند، زیست دسترسی آهن اسفناج پایین است.

اندیو منبع خوب آهن است که برای ساخته شدن هموگلوبین ضروری است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید